Písmenka

Písmenka

Ticho bez písmenek
z monitoru čučí
jak deset blanko směnek
co okrást chce mou duši.

Jen barva chybí síle
na bílém pozadí
a tak jsou dny tak milé
a mně to nevadí.

Však jednou přijde úpis
až pošťák zazvoní
a v něm bude výpis
a taky zákony.

..a z papírových snů
teď realita buší
že je konec dnům
kdy jsem měl čistou duši.

Autor Ďábel sám, 18.10.2024
Přečteno 40x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, mkinka, Elisa Day, martinaV, Bosorka9, šuměnka, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zdravím s kočičkou mkinkou a přeji hezký den

18.10.2024 11:55:02 | mkinka

líbí

Vypusť ty strachy, jinak se vyplní

Říkám ti stále, je to o zaměření

Představ si stav, kdy se to mění
Třeba že znenadání dojdeš odměny...

18.10.2024 08:23:57 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí