Nadechuji se / mezi stíny / odporně páchnou zdrobněliny /
široká cesta v lese / za chvíli už se rozední / první je vždycky poslední.
Drobná kvítka podzimních vřesů / na hřbitov nesu /
daroval jsi mi milosrdnou lež / ne, vlastně jsi mě zradil / ale říkej si co chceš.
Vítr mi suší slzy / když drze šeptáš / …moc mě to mrzí…
Dívám se na prázdné dlaně / na měsíc v úplňku / běžící laně
Tohle je mé dnešní štěstí
Našla jsem stíny, kterých se nebojím