Přeji si zajizvit
Odmala vyrytou do srdce
Dvojici
K sobě kolmých čar
Večerem procházím ulice
Přijde vhod
Zaplivaný bar
Snad na chvíli pomohou
Slintavé opilé řeči
Až vejde svítání oblohou
Vkleče je vyzvrátím v křeči
Zrána
Se rána otvírá
Zasraná rána
zvláštní, navštívil jsem mnoho barů, ale nikdo tam neplival...
21.10.2024 12:42:38 | enigman
To je totiž obrazně řečeno. :))
Navíc jsem chtěla napsat zaflusanýho, ale připadalo mi to moc silný kafe.
21.10.2024 16:54:56 | Anfádis
Probudila jsi ve mně chuť na poezii a žízeň... to zase bude víkend:-)
19.10.2024 10:40:00 | Ž.l.u.ť.á.k.
:D
A to mě těší :)*
Teda ta žízeň.... myslím třeba uhasit moštem, pramenitou vodou ze studánky a tak :))
19.10.2024 10:46:33 | Anfádis