Mobily

Mobily

Jsme nepřítomní, tedy přítomní, 

ale někde jinde než teď a tady,

to ty mobily a pc haly,

smýkají s námi tam i sem,

ach bože, proč to dopouštíme.

 

Řvu ale nejsem slyšet,

přes ztlumený zvuk,

a není mi rozumět,

přes šum, zvuky techniky, 

víte kde stojím, díky gps,

ale je tu tma jak v pytli. 

Autor girasole, 19.10.2024
Přečteno 37x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, enigman, Marťas9, mkinka, Iva Husárková, Gaspi03, cappuccinogirl, víc
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

prosmýká se že prý se jednou vypnou...

21.10.2024 12:08:00 | enigman

líbí

když si otevřeš pár piv, je to jak mobil,
pivo by měli zakázat, nebo by mělo být na předpis

19.10.2024 23:45:20 | víc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí