Anotace: Pospíchám...tak nějak druhá v podobném znění, ovšem asi fakt jsem uspěchaný...něco to chce? Zastavit?!?
Teď pospíchám
vidím jen obrysy včerejších dnů
teď pospíchám
cítím jen stíny mých včerejších snů
teď pospíchám
a mám co jen mám
a víc snad už nečekám
však stále pospíchám.
Teď pospíchám
vidím jen na čele vrásky
teď pospíchám
z toho co zbylo z včerejší lásky
znám jen znám
a zatím opět pospíchám
a více lásky
zase jednou dostal zpátky
snad proto si víc na bedra nakládám
a pro změnu, co myslíte?
zase jenom pospíchám...