Myšlenky
Lze zvážit všechny myšlenky?
Snad ano, říkám si, když
lapena jsem v jejich nástrahách.
Kolik váží myšlenka?
Když všechna její písmenka
vyskládám na misku vah.
Můžu slyšet myšlenky?
Snad občas, když cedím je přes zuby,
což vyvolává ve mě strach.
Někdy chci zamknout svoje myšlenky,
jako vězně je dát pod zámky,
ať nikdy nepřekročí mojí hlavy práh.
Přečteno 69x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, Ž.l.u.ť.á.k., Frr, jort1, Kan, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)