Anotace: Ať už v tom vidíš kohokoli, je to tvůj kousek světla.
Ta dívka
je pro mne
jako kousek světla,
jenž se tmou sune
tím prázdnem,
které osvítí,
tím dnem,
které vyvýšší
- se světlo sune.
Kousek světla, naděje, že lidi nejsou jenom zlí, lživí a bezcitní. Tak povrchní a krutí, až by člověk plakal a prosil, aby svět vníma stejně jako oni, vždyť to bude jednoduší, než být sama(sebou). Mít svojí světlušku, hvězdičku, která vnese trochu toho světla mezi nenávist a sobeckost, je důležité, nebýt té mé asi bych i já zhasla. Tak děkuju, že mi svítíš.
09.11.2024 19:48:47 | Suzana
Děkuju mockrát. Já ti taky děkuju, že do té nejčernější tmy ses mi ukázala a nejen sebe, ale i několik cestiček. Díky. :)
09.11.2024 21:07:42 | neumelec_zivota