Radost mám, když ráno vstanu
a nic mě právě nebolí
poděkovat měl bych Pánu
a dát se kávu s kremrolí
Osladit si život přece
je jak únik z temné klece
Mlsná pusa, věc to známa
neodbytná je to dáma
i já mám mlsná ústa!
tak vím, o čem to je :)
větrník dám si zhusta
a k tomu horké nápoje...
22.10.2024 11:09:18 | šuměnka