Kyticu tvorenú z úprimnosti
náklonosti, šťastia a radosti
alebo z priateľstva
dám ti
previazanú úsmevmi, objatim
bozkami na líčka
srdce mám na dlani
priateľ vraví ponúkni, nedávaj
tak ti ho ponúkam
hodíš mi ho pod nohy?
alebo uschováš na veky?