Čtvrté narozeniny

Čtvrté narozeniny

Anotace: Včerejší...




Čtvrté narozeniny

Slova Natálky....

Haló, vidím sluníčko
připijte na moje zdravíčko...
Dneska je to čtyři roky
mám už o dost snažší kroky.

Láska moje víc k Vám sílí,
miluji Vás mojí milí.
Miluji Vás zlatíčka,
máte krásná srdíčka.

Ráda s Vámi svůj čas trávím, 
tímto také tady zdravím.
Jsem už zase o rok starší
lehce mne to taky straší.

Moje dětství rychle fičí,
na brášku už škola křičí.
Já Vás zdravím ze školky
na nohou nosím bačkůrky.

Slova babičky....

Já Tě zdravím zlatíčko,
i Tvé čisté srdíčko.
Jsi má malá beruška,
ráda Ti šeptám do ouška.

Jsi můj mazlík, jako Toník
do srdce mi také pronik.
Na tvářích máš růžičky
vlásky dělají lokničky.

Přejí Ti, moje sluníčko,
Ať, Ti slouží zdravíčko,
ať, Ti úsměv Tvou tvář zdobí,
ať, Tě co nejmíň lidí zlobí.

Ať máš dětství pořád krásné,
dneska je to velmi vzácné... 
Často se vytrácí dětská srdíčka, 
co předávali kdysi děda a babička...

Autor Marťas9, 22.10.2024
Přečteno 15x
Tipy 5
Poslední tipující: Tomcat, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ano, to už vnoučatka mají v sobě tu lehkou moudrost. Už se jim dá i domluvit jak zlobí. Teď jak májí mladí toho prváčka tak je taky sranda... Pěkný den Jituško

22.10.2024 06:36:45 | Marťas9

líbí

Jé.. vše nejlepší

22.10.2024 04:42:28 | mkinka

líbí

Děkuji moc i za Natálku... Pa Jituško...

22.10.2024 04:43:30 | Marťas9

líbí

To je krásný věk

22.10.2024 04:56:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí