Anotace: Tři roky a dva dny... taky se občas zavíráte? :-) Snad ne hermeticky...
Je mi tma,
je mi stín,
světlo přechází.
Pohlížím na svět zpod křiklavých brýlí,
ty mi věčně z nosu padají.
Jsem bojovník světla, co ve tmách utonul,
jsem našeptávač krásných slov,
mající neprůstřelná alibi.
Znám záchvěv upřímnosti
v nečasech a dobách temna;
je mi horko i zima,
je to místy prima,
je to místy k zahození, -
ale vím, že alkás není.
Vím, co vím; vám nesmím povědět,
radujte se ze dne, nechť čas jej využit jest plně
k věčným radostem. Pokoj duši, která se rouhá,
přijmi můj žalozpěv. Třeba zlé se v dobré obrátí;
hibernuji, vyčkávám na lepší časy,
je mi stále trochu chladno,
přesto nevzdávám se naděje
na příslib spásy.
tak ať tě někdo nespase...
23.10.2024 21:13:10 | enigman
Když je tma jak v pytli, tak, pravda, takový scénář hrozí :-). Dík. Spásla jsem se asi nejvíc sama, popásli se i ostatní a já na nich... tak nějak zákonitě. Teď už se ve tmě motám víceméně sólo, - a už jsem se v ní taky trochu rozkoukala...
Ještě jednou díky *. Měj se.
24.10.2024 12:31:24 | Rozmarýna