Všichni je znáte

Všichni je znáte

 

Vím dobře, že je všichni znáte;

jsou v úřadech a radnicích.

Jsou všude kam se podíváte

a hřejí si tam zadnici.

 

Pořád jen hrabou, tloustnou, berou,

dycinky pěkně pospolu;

a přitom div se nepoperou

kdykoli vstanou od stolu.

 

S neúnavností vskutku hříšnou

pěstují cit pro živočišno,

který je všechny spojuje.

 

Nic nenechají na pokoji,

pokaždé vědí, kde se dojí

a co se právě porcuje.

 

 

Autor Green, 23.10.2024
Přečteno 33x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí