Myslím na teba, priateľ
slová prevaľujem na jazyku
mlžný opar na srdci ako jesenné ráno
tiché, smutné, vábivé
vlhkosť vkráda sa pod kožu
nostalgia života
v skrehnutých rukách objímam šálku čaju
dýcham chladný, ranný vzduch
to ticho je magické
pocit kľudu , zmierenia
len čaj , ja a mlha...