..kroky, co nezvoní..

..kroky, co nezvoní..

Anotace: opět ARCHIV - byl to tehdy "takový pokus"

Teď nebo třeba před léty
co na tom stojí?

Čas zvládne stáhnou rolety
těm, kdo se bojí

Čas umí koktejl namíchat
všem, kdo se chvějí

svést tmou do nálezů a ztrát
do bahna, písku - stáhnou i do závějí…


Šla – že i stín se sotva táh´
Šla – žal rozmázlej´ na řasách

Šla tam, co kroky neduní
jen hlasy uvnitř křičí...křičí k rozervání…

Šla – čas se sypal v hodinách
Šla – hnal jí její vlastní strach

Přes prsty nebo po čuni?

Lepší než vyrvat srdce bez dotyku dlaní…



Teď nebo třeba za sto let
co na tom leží?

Křídla andělských komitét
nad výši věží

Čas není jenom Žalostín
co do zad bodá

hojí i rány lidských vin
a každý mladý holky byla by fuckt škoda…


Šla – že i stín se sotva táh´
Šla – žal rozmázlej´ na řasách

Šla tam, co kroky nezvoní
jen hlasy uvnitř křičí, křičí k rozervání…

Šla – čas se sypal v hodinách
Šla – hnal jí její vlastní strach

Po svejch na nebo na koni? 

...vystoupit ze zón komfortu  - ach - co jí braní…?

Autor šuměnka, 23.10.2024
Přečteno 33x
Tipy 21
Poslední tipující: víc, Ďábel sám, Iva Husárková, Marten, Ž.l.u.ť.á.k., enigman, básněnka, cappuccinogirl, Marťas9, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

šle...

23.10.2024 20:10:02 | enigman

líbí

Po obojím...
na koni i pěšky..
však se ukáže

23.10.2024 19:53:25 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí