Všechno se točí

Všechno se točí

Chtěla bych křičet
Do světa
Nahlas
Lidstvo vzpamatuj se!
Všechno se točí
Pořád stejně
Dokola
Stejné chyby
Stejné sliby
Jen v jiných
Kulisách
K čemu války
Nenávist
A krutá slova
Která bolí
I ty,co už chybí
Všechno se točí dokola
Stejné zatmění
Stejně zapomínáme
Jak krutá byla
Minulost
A jak krutější
Může být
Budoucnost
Všechno se točí dokola
...
Autor Calli54, 23.10.2024
Přečteno 36x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, Iva Husárková, Marťas9, šuměnka, Ž.l.u.ť.á.k., Marten, cappuccinogirl, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pokud jsi ještě nepochopila proč? pořád stejně

.. Tak právě proto..

Aby to Všichni chápali

A pak přijde teprv změna

23.10.2024 20:19:09 | šuměnka

líbí

https://www.youtube.com/watch?v=1ICKn9vaIAc

23.10.2024 18:55:49 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí