Něco jsem provedla

Něco jsem provedla

Matematickou zkoušku
Jsem totiž pěkné číslo
Pokud ale platí na mne, moji milí
Dle zákona vědy, je i o vás
Tak abyste se se nedivili...
Jsou nás nekonečné číselné řady...
Kladní i záporní hrdinové
Záleží jak se to veme
Sudá a lichá
Podle toho zda zrovna milujeme
Jsme racionální když chceme
Ale hlavně když máme hlad
Jsme komplexní a přirození
I když se někdy chováme nepřirozeně
To se může stát, když nevíme jak se dělit
A když nám zůstávají velké zbytky
Vytváříme si množiny a podmnožiny
Někdy nás může být jen zlomek
Ten obyčejné rovnici dodá šťávu
Teď malou pauzu, konec první lekce
Chci si dát s Nami bílou kávu.
Autor Janas, 23.10.2024
Přečteno 56x
Tipy 12
Poslední tipující: V.N.Losinský, Bosorka9, karolinakarol, jort1, Tomcat, šuměnka, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Počítání může býti děsem a snad raděj nedopočítat se,
kolikrát ta slova z názvu ještě potrápí nejednu dámu.

26.10.2024 12:51:33 | karolinakarol

líbí

...se snítkou rumu...

26.10.2024 10:12:50 | jort1

líbí

Vynikající
Sečteno podtržená tys ŽENA..

:)

23.10.2024 20:16:58 | šuměnka

líbí

Matika na večír???
Ale jo, v týhle formě...ji hltám:-)
Pěkný dílko:-)*

23.10.2024 19:35:03 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí