Ty jsi ostrá jako břitva
pak přijde krev a pitva.
Nedívej se na mě jako na guláš
jsem prostě David a ty Goliáš.
Hádat se s tebou nemá smysl
jsem jako zloděj a ty fízl
a lampičkou mi svítíš do očí
až mi z toho v hlavě přeskočí.
A tak mě vezou v kazajce svěrací
až se mi z toho útroby pozvrací
a v pokoji s polstrovanými stěnami
budu snít o žralocích v Miami.
To koupání s nimi bude ráj
lepší než s tebou srkat čaj
a poslouchat tvé křičení
co odráží se od stěny.
:DD - :DD
sorry, asi s´ měl těžký ráno i den
mě však ten příběh rozchechtal
emoce musí prostě ven
a už se těším - jak to bude dál :))
24.10.2024 08:57:52 | šuměnka