U babičky a dědy

U babičky a dědy




U babičky a dědy

Nevím, jaké kouzlo měli v sobě,
moji už odpočívají v hrobě.
Cesta ze školy vedla k nim,
často jsem sedávala na jejích klín.

Čas letí, moje děti sedávaly u mých, 
měli tajemství, kterému už rozumím.
Měli v sobě lásku, milovali mne
milovali moje děti, už nejsou zde.

Strom života větví se dodnes
vnoučatům od babičky, se nechce vůbec...
Slzičky tečou, když musí domů,
vzniká zde tajemství jednoho domu.

Autor Marťas9, 24.10.2024
Přečteno 31x
Tipy 17
Poslední tipující: IronDodo, Kan, cappuccinogirl, Ondra, Psavec, šuměnka, Ďábel sám, nehledaná, Ž.l.u.ť.á.k., Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Děkuji moc Vladěnko, moc mě to potěšilo... Krásný zbytek dne...

24.10.2024 15:05:30 | Marťas9

líbí

Marťásku, mám ráda Tvé verše psané tak srdečně.

24.10.2024 07:06:12 | Anfádis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí