Zpomal
Hraju si s pocity, každý den
Je zapotřebí zpomalit
Myšlenky proudí, každou minutou
Hraju si se svou kompulzivní představou
Je to takový, můj rituál
Mé chování často souvisí s úzkostí
A tak si hraju se slovy, písmena
Skládám, vedle sebe, slova
Která spolu zdánlivě nesouvisí
Je zapotřebí zpomalit
Vím, těžko se donutit
Je to jako tvá vůně, která tu neustále je
A kterou, vnímám
Je to má kompulzivní představa
Celý den, den co den
Je zapotřebí zpomalit
A tak si zpívám, tvé jméno
Ruce prací zaměstnávám
Svou kompulzivní představou
Vím, lásko zpomal
Zpomal, užij si, věcí co tě rozesmějou
Zpomal, užij si, svého okolí
Zpomal, užij si, blízkých, na kterých ti záleží
Zpomal, užij si, v šeru svého soukromí
Zpomal
Vše, co za to stojí
Trvá jen chvilku
Tak zpomal, lásko
Zpomal
Hraju si se svou kompulzivní představou…
Inspirace: Irene Care – Slow Down, (Terapie láskou 2012)