Anotace: ...
náhle se stane, co nedá se čekat
byť svítí červená, život jde dál
pomalu odcházíš, po tenkém laně
chtěl jsem jít za tebou
a strašně se bál
že zůstal jsem opuštěn
bez tebe, bez dámy
které jsem kdysi, své srdce dal
rozdal jsem mnoho svých srdcí aniž bych čekal že jsem zván...no co už, prostě jasem to zkusil, život je bál...
24.10.2024 11:32:22 | enigman
..není se čeho bát..!
24.10.2024 09:03:03 | šuměnka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?