..situační..

..situační..

Anotace: mobilový diář nápadů / kam čmárám odpředu dozadu :)

Jsou situace

od nichž se těžko odchází

a těžko se k nim vracet


kdy ústa mlčky řvou

až z hloubi duše

a silné provazy

se nepřervou

ačkoli krok už navždy ušel...

 

*

Jsou situace

od nichž se kámen odrazí

ač nepřekročí dvacet

 

kdy výkřik s ozvěnou

zní jaksi suše

a to, co vychází

je chyceno

ačkoli hraniční kód zrušen

 

**

…a jsou i situace

do kterých rezekvítek rozrazil

bezvrše v´kvetl hladce

 

svou krásou modravou

nesměle tušen

bouřlivec z nesnází

to nebe pod hlavou

 

...pro náruč jistě, i pro bezedné nůše...

 

Autor šuměnka, 24.10.2024
Přečteno 41x
Tipy 23
Poslední tipující: IronDodo, karolinakarol, Špáďa, Jan Kacíř, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, Kan, Marťas9, Houslistka, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jsou situace, které proletí a rýha po nich...

25.10.2024 08:25:39 | Jan Kacíř

líbí

Život je hladce ..obratce...
Život je "mám a měl jsem"...
Život je ...
A jakej ho chceš mít...o takovej se snaž...
**

Nádherný dílko, fakt moc... Myšlenky podněcuje...

24.10.2024 20:49:06 | cappuccinogirl

líbí

bez hranic jsme nejistí...

24.10.2024 11:34:45 | jort1

líbí

jsou takové momenty...

24.10.2024 11:22:13 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí