Sejdem se v noci

Sejdem se v noci

Anotace: archiv

Nemůžeš mi dát, co chci,
jsi s větrem asi spolčený.
Já blázen stojím na kopci,
strom zradil své kořeny.

Kam se mihneš, netušíš,
spíš přelud než pevný bod.
Mé kroky tiché uslyšíš,
sfouknem hořící knot.

Tma má paže milenců
a ten nejpevnější stisk,
těla jak pár blíženců,
mám na duši tvůj otisk.
Autor martinaV, 24.10.2024
Přečteno 52x
Tipy 18
Poslední tipující: IronDodo, karolinakarol, Jan Kacíř, Ďábel sám, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., Kan, Protos1182, Anfádis, zase já, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

"Strom zradil své kořeny"...to je silné vyjádření...
Kdo zradil, často nejvíc za to pyká.

24.10.2024 23:18:22 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí