Anotace: ....
těším se
až se ti kolena podlomí
bude to určitě pořádná pecka
Země se zatřepe
ty ztratíš vědomí
ruka má zabloudí dost často leckam
ve ztrátách
nálezech
mohli by hovořit, že občas je dobré
v životě (z)tratit
s pokorou nechám se od tebe pokořit
doteky některé
nelze než vrátit
ať jsme si, co jsme si
nelze vzít nazpátek
že vratné doteky bezelstně dané
i když si pleteme tak mnoho oprátek
jsou často
pro slzy
tak trochu slané
Zbloudilá ruka peckovní zdá se
kraj, kterým bloudí,
nechť ukáže se jí v celé své kráse:-)
25.10.2024 11:10:49 | cappuccinogirl