Podoba
Odcházím do šera, svého soukromí
Tak věrohodná podoba, až bere dech
Nevěřím, že to jde
Ale pokaždé, přesvědčíš
Že tvé tahy štětcem, jsou k neuvěření
Potají, závidím, dar tvého vidění
Odcházím do šera, svého soukromí
Rád pozoruji, tvé tahy
Je v nich skryté, tajemství
Rád pozoruji, neviditelné
Jsi plná, darů
A rozdáváš jen, potají
Těžko nacházím, slova
A tak tiše, pozoruji
Nacházím pomalu, tvé tajemství
Ta podoba, k neuvěření...
Ta podoba...
A přitom je v ní všecko
Athéna, Afrodita...malé děcko...
Je nádherný objevovat, poznávat... vše, co chceš:-)*
25.10.2024 13:37:16 | cappuccinogirl