Zkusme si bez cíle jen rozluštit své smysly...
Uhádnou beze slov, co vskutku kdo si myslí
přečíst si dotykem, co napsáno jest v těle
a sdělit mimoděk své vize neotřelé..
Zkusme si bez spěchu užít čas jenom spolu...
S chutí se posadit ke společnému stolu
a vnímat tóninu, kterou hlas srdce pěje
Ať každý pochopí, jak krásně na světe je...
Zkusme si přirozeně dávat harmonii..
Ať všechny dokola - to "špatné" občas míjí
ať úcta člověka zas najde sílu svojí
neboť pak každý z nás, dokáže k štěstí dojít...
Zkusme dát Lásce zář, ať ukáže, co svede..
Ať v barvách tónuje, to co se zdá být šedé
ať její magie uzdraví nitro s duší
a úsměv pro všechny, nám kol dokola sluší...
Zkusme všechno o čem tu píšeš,
seberme otěže své vlastní píše,
úsměv ať nemizí z tváří
vždyť na každé překrásně září...
Ráda jsem četla :)
Krásný večer, Šuměnko:)
28.10.2024 19:16:16 | Emily Říhová
Zas přinášíš kus Vesmíru, co máš v sobě, sem k nám do Modra a téměř zadarmo nám jej rozdáváš!
Jak se číst navzájem, aby nám spolu bylo co nejlíp.
Díky.
26.10.2024 03:51:56 | Špáďa
Nádherný přání...
i já jsem pro a vším, celou svou bytostí*
O lásku nebojím se, září...září stále.
Jen někteří jako by neviděli, přehlídnou
o ty mám obavy obavy...ne malé:-)**
25.10.2024 14:52:27 | cappuccinogirl