Nikdo z nás neví dne ni minuty…
Tak uvolněte límce upnutý
a řekněte si: “vo nic neběží“
Nikdo z nás neví, nemá žádnej šajn…
Tak nalaďte si prosím, pocit No. Fajn
a dejte volnost vlastním otěžím…
Nikdo z nás neví - kdo by taky chtěl?
Vždyť nevědomost moudro pro úděl
co dává duši vzletnost pápěří
Zahoďte křivdy, chmury za hlavu
A užijte si z hloubi - tu dětskou zábavu
změnit se v zázrak sám! A kouzlům uvěřit…
...a není to už na diagnozu?..;-) být navzdory všemu zlýmu dobrým...ale přiznávám se.
25.10.2024 17:03:21 | Marten
Tomu, kdo věří v kouzla,
jako by naděje vklouzla
do života...
Skvělý podání:-)*
25.10.2024 15:04:38 | cappuccinogirl