Vidím
Vidim v tom, příboj
I divokého koně
Vidím tam měsíc, v úplňku
Vidím tam, tvoje i moje
Vidím v tom, starého muže
I dívku v rozpuku
I hejno malých kluků
Vidím tam, stroj v úprku
Vidím tam, ženu na kolenou
I divnou azbuku
Vidím v tom spoustu věci
Vidim v tom, i zbytečné kecy
Vidím v tom, motýly bez křídel
Vidím v tom, Kaplanovi hřídele
Vidím tam, i nahé prdele
Vidím tam muže, v dlohém kabátu
Ten mi dal
Vzpomenout na tátu
A teď už mohu zůstat, klidný
No prostě, vidím...
No prostě...naciťuju...a hledám si u tebe...svý:-)*
A teda podle mýho... je tohle ten nejsvobodnější pták oblohy...
26.10.2024 18:55:55 | cappuccinogirl