Zachránci vílích křídel

Zachránci vílích křídel

Anotace: Také se snažím zachraňovat křídla a těchto lidí si velice vážím....

Vy průkopníci
v bahně lidských srdcí
v mihotání vílích
křídel průhledných
Ve snu svém
k vám se kloním
bych zřela co
čtyřlístkové štěstí
hledá v poli ran
za dechů plných krve
V zákopech smutku
hrůz
vy jenž se k vám kloním
bych pochopila
lpění na křídlech
co chcete zachránit
by létaly
ve vílí říši
lásky
Autor Avatarka7777, 27.10.2024
Přečteno 28x
Tipy 8
Poslední tipující: šuměnka, cappuccinogirl, Tomcat, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

zachránit se dá myšlenkou též

zachránit se dá změnou nastavení

síla vibrace daný stav mění

už kdykoli si na ně vzpomeneš :)

31.10.2024 09:56:51 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí