Svými pařáty se vrývá
Do mé povadlé kůže
Jeho trpce hořký dech
Jako obručí mě svírá
Ústy saje z hrdla krev
Slabá se cítím, bílá
Na svůj obraz v zrcadle
Již se dlouho nedívám
Chci žít v iluzi vzhledu
Démona jménem Zklamání
Překonat nedovedu
Překonat tohohle démona???
Anfi, nesnažme se...
Ještě by mohl mít ten parchant škodolibou radost, jak nám to nejde...
Víš co - hodíme na něj ignora... průsvitnej démon, vzduch, nicka...a ať se s tím pere von:-)))**
A my volně vydechnem...a s úsměvem -do dalších dnů:-)))**
27.10.2024 16:27:58 | cappuccinogirl