Tanec s plži

Tanec s plži

Tanečním parketem rybí tržiště
střevíčky zásadní výzbrojí
parketem tanečním vody a ledu řečiště
do bílé barvy se ustrojit.


Lhostejné kostky ledu jsou jevištěm
mořští čerství čekají tanečníci
kostky ledu lhostejně roztékají se hledištěm
tancovat budou i měsíčníci.

Taneční ozdoby první dostalo se
chobotnice s dokonalou pletí
ozdoba růžová živá ve vlasech blyští se
pak už jen obrovský kanic letí.


Rybí ples bizarní figurou v objetí slizkém zakončen
pocta poznat živočišné tanečníky ladné
ples rybí dary i ověnčen
vůně line se čarokrásné.

Autor karolinakarol, 27.10.2024
Přečteno 47x
Tipy 12
Poslední tipující: Ďábel sám, enigman, nehledaná, cappuccinogirl, Kan, Tomcat, Psavec, mkinka, Ondra
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Plži mlží (hlavonožci)

29.10.2024 12:22:05 | karolinakarol

líbí

s plži bývá legrace když mlží...

29.10.2024 12:04:18 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel