Smutek

Smutek

Chtěla bych si

s tím smutkem sednout, 

a koukat na něj

a přesvědčit ho,

uprosit, aby odešel

 

jenomže mám sklony

spíš se rozplakat,

a hluboukou touhu křičet, 

nemohu ji naplnit, 

není kde řvát

 

takže u mě ten smutek

pořád setrvává, 

snad čeká až napadne sníh, 

nebo až zestárnu, 

ach ta jeho uvzatost... 

 

nic na něj nezabírá, 

slzy ani snaha, 

a nedokážu k němu 

být apatická, 

a tak mě trápí, dál... 

Autor girasole, 27.10.2024
Přečteno 39x
Tipy 11
Poslední tipující: Rafinka, Jan Kacíř, Psavec, cappuccinogirl, Tomcat, Anfádis, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Už jsem zestárl a žádná změna. Raději si vyber jinou cestu.

30.10.2024 15:19:25 | Jan Kacíř

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel