Anotace: … Son daruji
Památka zesnulých
opět jsme stanuli
před mementem mori
mám pohled strnulý
co vlny vzedmuly
vnímám bez úkory
však lidé úbočí
takřka již otročí
únavě navzdory
ó hory ó hory
ach Márty drahý... procházet tímto podzimem je nějaké těžší... a jakoby ta mlha nebyla kolem, ale v nás; přesto je jeho krása nepopiratelná... děkuju Ti*
28.10.2024 10:02:04 | Sonador
Jsi vnímavá velmi Díky za sdílení K. Pěkné odpolední sváteční
28.10.2024 15:00:18 | kudlankaW
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?