Slová všade samé slová
písmenká poskladané do slov
nejaká nová myšlienka ? snáď len
ako to povedať...
máš rád, mám rada, máme radi
svoj svet, sme v ňom uväznení
ako by sme mohli myšlienky mať iné
čo diktujú nám to cítime
ak sú tiché, sme prázdni
ak sú prázdne, sme tichí