Vzpomínka na včerejší noc (2)

Vzpomínka na včerejší noc (2)

 

 

Vzpomínka na včerejší noc (2)

 

Zvoním na zvonek
Bzučák otevírá dveře
Vcházím do dveří, všímám si podlahy
Zvednu hlavu a vidím
Na stěně, tvůj stín 

 

Živě mi připomněl, náš včerejší telefonát
Slyším zvuky rozbíjejícího se skla
Co se tu stalo
Mohu jen doufat
Zdá se...

 

Ležíš na zemi
Snažím se tě položit na postel
Kde nacházím stopy, včerejší lítosti
Ležíš bez hnutí, snažíš se, vzpomenout
Co se tu stalo, předešlou noc

 

Jsi si opravdu jistá, že jsem já, ten princ
Který tě polibkem probudí
Nemůžeme přeskočit
Tenhle náš film, zvaný život
I když jsem já, ten tvůj princ

 

Nejsem si jistý, že tě polibkem probudím
Ležíš na posteli
Snažíš se, vzpomenout
Co se tu stalo
Předešlou noc...

 

 

 

Inspirace: Hooverphonic - The Night Before, Live 2012

www.youtube.com/watch?v=uPTUvSKbfAM

 

 

Autor Darbe Sao, 28.10.2024
Přečteno 40x
Tipy 7
Poslední tipující: šuměnka, cappuccinogirl, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

na stěně její stín

a říká, víc než více

v zářivé melodice

v dáli zvuk tamburín...

31.10.2024 16:25:48 | šuměnka

líbí

Hezké, nestačím se divit, co to může vyvolávat :-) ...

08.11.2024 09:28:52 | Darbe Sao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel