Zas a znova

Zas a znova

Anotace: Sbírka Když tají ledy (2024)

Sbírka: Když tají ledy

Zapomínám na Pána,
když kouřím páva za pávem
a kalím taky o sto šest,
navíc ostatní kaliči jsou na pěst.

Řekl jsem si znova: Dosti bylo nervních gest.
Srdce hřeje duše, ne kryt z olověných vest.
Bůh pak pracuje na ozdravení vnitřních cest
a svět následně hltá proudy třpytných hvězd.
Elementy vibrují, kolem začíná býlí kvést.
Zapomenout na boje
a znova nezačínat, ty vole!
Hnusný stavy krátí život, nechci blití a bolest.
Radši mysl svěží a lidi, co stojej za pokec!

Zas a znova, stále do kola.
Vymanit se z bludných kruhů,
dosti bylo po chlastu bludů.
Nemusím být s lidmi, co chtěj dělat furt voodoo.
Tentokrát nevracím se, když po jiné stezce jdu.
Autor KarMa, 28.10.2024
Přečteno 49x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel