celé výsostné - od á do zet
i přesah dál
téma a obraz - množství fazet
dnes seš král!
31.10.2024 16:27:34 | šuměnka
Vždycky nějaká odpověď přijde...
Dokonce přicházejí i odpovědi na nevyslovené...
Najdou si tě a vstoupí, abys...je přijal? popral se?
Nahazuj, rybáři, háčky otázek...a lov odpovědi:-)
Taky budu:-)))
Moc pěkný dílko*
29.10.2024 07:57:36 | cappuccinogirl