Anotace: ...
po noci která
nekončí ránem
přicházíš z hlubin, zářící pramen
máš mě, přesně tam, kam vůle tvá
spěla…
jako med sladká
olízneš prsty
podlehnu snadno, u každé vrstvy
z vášně, ty dalas mi požitek
těla…
nad vším, jak motýl
z pradávné písně
nesu si v duši, stopu tvé tísně
mám tě, dostal sem, co si dát
chtěla…
nejsem však smutný
ač by se zdálo
ve snu jsem spatřil, zač by to stálo
znám tě…
s písní tvou, má píseň
zněla…
Krása...
Spása?
Proč ne...
Klidně i...
a vlastně tím...i neklidně:-)*
29.10.2024 08:13:19 | cappuccinogirl