Bolavá srdíčka
Bolavá srdíčka
v hlavě vzpomínky,
hoří plamínky
pro všechny maminky.
Né jenom maminky,
ale i tatínky
odešli brzy
zbyly jen vzpomínky.
Fotečky v albumu,
a taky na hrobě,
když zavřu oči
jsou v živé podobě.
Ve dne vzpomínám
v noci si přejí sen,
abych je spatřila
a byl zas krásný den.