Dneska je všechno v přímém přenosu
dívej se na to pečlivě
až dostaneš ránu do nosu
uvidíš to hned na Nově
a pokud se vydržíš dívat
na další jdoucí pořad
budou tě omývat
jakej si vlastně neřád.
Na CNN Prima News
tě moderátor s hosty
rozloží jako džus
až se začneš postit.
A pak přichází na konec
debata s politiky
kde na ČT pan Moravec
v Rusku našel viníky.
jediný přímý přenos jsi TY
tak natáčej a snímej s citem
a přehrávej to s nadhledem
tvůj film - všechno to prožitý
naději bezbřehou denně vítej
a všechno ostatní - klidně čert vem´...
31.10.2024 08:35:35 | šuměnka