xxx

xxx

chcem si ťa predstaviť...

aký si ?

nie aký si, skôr čo cítiš, ako ti je

si malý ?

malý vo svojich myšlienkach

si veľký ?

veľký vo svojich činoch

utekáš či ustojíš život 

podáš pomocnú ruku či odídeš radšej za lepším

máš dlaň, ktorá pohladí či zoberie a ublíži

nie, ty nie si zlý...

si milý ako tvoje pohladenie

si mäkučký ako tvoj hlas pri rozhovore

si  krásny ako ranné zore

si proste priateľ, ktorého chcem chrániť

si tu a to je dobre.

 

 

 

 

 

Autor Bosorka9, 29.10.2024
Přečteno 51x
Tipy 12
Poslední tipující: IronDodo, Protos1182, Ž.l.u.ť.á.k., Kan, enigman, Psavec, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkné

29.10.2024 07:47:17 | mkinka

líbí

Díky. :-)

29.10.2024 07:48:37 | Bosorka9

líbí

Rádo se stalo

29.10.2024 08:01:37 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel