Je v pohodě, nebýt v pohodě. Ale já nechci!
Anotace: Znáte taky ten vnitřní boj v temné chvíli?
Cítím vztek, na to že se hněvám!
Možná naději nemám.
Co vlastně se svým životem dělám?
Proč tvář němá, na mě ze zrcadla hledí?
Ve smutku a bídě bezmocně sedí.
Chci řvát! Chci plakat. Radostí skákat?
Chci rozbít to zrcadlo.
V krvi se smáčet.
Chci být volná, jak orlí ptáče.
Chci běžet ven!
Chci v peřině ležet jen.
Chci zas vidět duhu.
Už nechci ptát se.
Jestli je důvod smát se.
Přečteno 82x
Tipy 19
Poslední tipující: IronDodo, neumelec_zivota, Pacik, Marťas9, MatyhoZmaty, Sonador, Papagena, V.N.Losinský, die4roses, mkinka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)