Každý má své ztráty
a také nálezy
s vůni čerstvé máty
i fauly v zámezí.
Každý má své můry
i drobné radosti
pocity padlé lůzy
i dny bez starostí.
Každý má své dny
a každý má své roky
svůj pohled do studny
na milence i soky.
Každý má svou krásu
i svou ošklivost
víru co má spásu
naštvanost i zlost.
Každý je sám strůjcem
každý je obětí
hrdinou i vůdcem
otrokem podsvětí.
Buď nás život vede
a nebo stále vleče
vestoje či vsedě
můžem jenom brečet.
Každý má své vady - stejně jako klady
každý má své kouzlo - všichni dohromady
máme sílu magie...
Každý má své tvrze - každý svoje hrady
každý je buď předem - nebo taky zády
každý si to po svém prožije :))
31.10.2024 09:12:03 | šuměnka