Co si myslím o Bruselu?
Že nás táhne do průseru.
Co si myslím o vládě?
Že má býti ve kládě.
Co si myslím o Pavlovi?
Loutka, která neobstojí.
Co si myslím o senátu?
Trafiky pro lačnou partu.
Co si myslím o opozici?
Že jsou občas nemyslící.
Co si myslím o USA?
Že furt buší do Rusa.
Co si myslím o Rusku?
Těžko zpiješ násosku.
Co si myslím o Ukrajině?
Stačila mi Volyň v kině.
Co si myslím o Arabech?
Slepá víra, kudla v zádech.
Co si myslím o Židech?
Zvláštní národ v osidlech.
Co si myslím o imigraci?
Že ztrácíme soudnost asi.
Co si myslím o tobě?
Že tě neznám osobně.
Co si myslím o sobě?
Epitaf mám na hrobě.
co si myslím o tobě??
https://www.liter.cz/basne-filozoficke-928778-cist
31.10.2024 08:33:20 | šuměnka
Když pominu pochmurný obsah, mám hrozně ráda podobné hravé básničky. Čtou se jako když kvete kvítí a zpívají ptáci.
31.10.2024 07:33:35 | karolinakarol