Anotace: ...
jen co jsem povyrost
z kořenů…
létu
to mrazivý vánek
na okně…
v květu
maluje život
fraktály…
září
podzimní úsměv
na zimní
tváři
Že by už malíř mrazík maloval zimní nádheru?:-) Každopádně báseň jako malovaná, moc pěkné.
04.11.2024 20:42:40 | CULIKATÁ
jj už tu byl
jen to sice tak lehce načrtnul, ale říkal, že se vrátí
04.11.2024 20:50:08 | čenda pekař
a to je nádhera - co příroda tvoří
bezděky, bez snahy ohromit
mrazivé líce výsostně hoří
skutečný tvůrce, který má cit :)
31.10.2024 09:14:02 | šuměnka