Přiznání

Přiznání

Možná, že to, jak ti dovoluji

nahlédnout mi do deníku, 

je vlastně zrádnější než zrádné,

to proto, že od momentu, 

co mé řádky uschly na papíře, 

už uběhla nějaká ta doba. 

 

A já se trochu chvěju a ptám, 

jestli to tak ještě myslím, 

a co když už je to jinak? 

A z původní verze nic nezbylo?

Co když ti ze svých slov nechtěně, 

dávám ještě míň než málo?

 

Jen se, prosím, nezlob se, 

snažím se, ale strach z 

polapitelnosti a zranění, 

který jsem si donesla z minulosti,

občas stěžuje řečení každého slova, 

až mi to svěřování nejde. 

 

Ale aspoň ti chci povědět, 

to nejvíc křehké a nebezpečné, 

cosi, co jsi mě už naučil, 

miluju tě, a tak to prostě je,

to proto se ti snažím být blíž, 

a přiznávám ti, samu sebe. 

Autor girasole, 31.10.2024
Přečteno 57x
Tipy 15
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, Iva Husárková, Elisa Day, Marten, Pettie, Ondra, zase já, LaBruja, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zajímavé, T.

31.10.2024 12:54:48 | LaBruja

líbí

Pěkné řádky.

31.10.2024 12:37:36 | mkinka

líbí

děkuji

31.10.2024 13:42:37 | girasole

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel