Je konec října - zpozdilé babí léto
a nebe zkrášlily závoje červánků
pozvedám číši ve chvíli velkolepou
posílám Zdravici pro každou Štěpánku
Ač jméno Štěpánka nenosím, Tvé verše zahřály jemnou galantností...
Pěkné, Marty :-)
02.11.2024 12:09:19 | Helen Mum
Je mi ctí, Helen.
Máš smysl pro jemné nuance
a díky Tobě je mi do tance
Ach
02.11.2024 21:53:42 | kudlankaW