Noc se večer rodí
a ráno umírá
já musím mýt schody
a všechno co se má.
Koště smejčí rohy
prach se vysává
snad na to mám vlohy
však bordel vyhrává.
Dneska je tu čisto
zítra bude změť
chcešli mít pár jistot
tak pojď uklízet.
Úklid v sobě
je rozumnej a prospěšnej
v každé době :-)
Jen ... bacha dej
a jen to špatný z sebe vymetej:-)
02.11.2024 15:04:57 | cappuccinogirl
:DD
ty jsi mi ďábel, jak se patří
čisťoučké peklo, čistí spolu-bratři
všechno jsi vydrhnul - velká čest
teď můžeš udělat básním svým křest
:))
01.11.2024 07:06:54 | šuměnka