Mrs. Robinson

Mrs. Robinson

 

Mrs. Robinson

 

Hej paní Robinson

Když ráno od Vás odcházím

A večer se k Vám vracím

Je to naše soukromé tajemství

I když, celý den živořím

 

Cítím se opuštěný

Sám na ostrově, i když

Obklopen, desítkami lidí

Jsem Váš robinson

Přežívám bez Vás jen s těží

 

Myslím na Vás paní Robinson

Myslím na to, že Vaše nebe je místo

Na pořádný mejdan

Co s tím uděláte

Paní Robinson

 

Hej paní Robinson

 

Celý týden bez Vás, nemyslitelné

Zachraňte tonoucího, Víte přece

Že z Vás oči nespustím

Vaše pokerová tvář

Nevěstí nic dobrého

 

Hej paní Robinson

 

Nenechte mně jenom snít

Zachraňte tonoucího

Co s tím uděláte

Paní Robinson

Jsem beznadějně zvrácený

 

Hej paní Robinson

Slibuji, bude to naše

Soukromé tajemství

Nikdo se nic nedoví

Hej paní Robinson

 

Bude to naše, soukromé tajemství…

 

 

 

 

Inspirace:  Simon & Garfunke - Mrs. Robinson

 

 

Autor Darbe Sao, 01.11.2024
Přečteno 42x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Iva Husárková, Psavec, šuměnka, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

T.l.e.s.k.á.m. - !

01.11.2024 13:42:45 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel