Dobrý den
Chci vvypadat trochu k světu
Dost to spěchá
Ať to máme vcukuletu
Nové ksichty milá paní
Nemáme teď zrovna k mání
Ani mi říct neváhá
Vám už stejně bude stačit
Jenom
Dobrá povaha
Stačí úsměv, na mou duši,
ten každému vždycky sluší
a kosmetika přeci má
být i pro duši hojivá ;)
Tak si jí klidně užívej plnými doušky, Anfi... Krásný večer (*)
04.11.2024 19:02:35 | Emily Říhová
Víš, Vladěnko, být Tebou bych se nepodceňovala, a to v žádném ohledu! Přijde mi však Tvá báseň pokorná a sympatická...
02.11.2024 16:02:11 | Helen Mum
Ksichtu se holt nedočkala
a povahu by pohle....
ď
zde...
obé náhle na skladě!
:-)
01.11.2024 23:17:37 | Ž.l.u.ť.á.k.
:D
A to mám radost
Za tvůj milý komentík
... momentík...
Jdu na sebe juknout
02.11.2024 00:19:35 | Anfádis