Občas se nedaří

Občas se nedaří

Anotace: Každý den není posvícení.

Do Plzně rád Jirka jede
mladou paní zase svede
plán mu ale nevyšel
manžel na něj s klackem šel
do Plzně už nepojede

 

Karel si vzal do hlavy
navštívit dnes Svitavy
co vás k městu váže
mladík se ho táže
pak ho praštil co hlavy

 

V Brně Petr hodně hřeší
s děvčaty se v baru těší
užil by si mnohem více
prázdná je však prkenice
domů kráčí nyní pěší

 

 

 

Autor Psavec, 01.11.2024
Přečteno 64x
Tipy 29
Poslední tipující: Rafinka, IronDodo, Jeněcovevzduchukrásného, kudlankaW, Špáďa, Vivien, karolinakarol, šuměnka, Ywach, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Do trojky chtěl Josef kurvy.
Obě volaj: Mně ji urvi!
Pepču vážně chytl rapl,
každou pěkně za ně čapl...
Zbyly jim jen rudé průrvy.

03.11.2024 01:27:24 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel